If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какъв е отговора на "BMW M" и на "Ауди RS"например.Защо италианците мълчат при големите кубици и истинските чудовища.
В сравнение с RS4 на ауди нашата GTA си е жив смях.
Ми те италианците си имат истиснски чудовища с коне, бикове и коронки по емблемите. Дето тези с напомпаните AUDI и BMW само въздишат след тях. Не че иначе 500 коня биха ми свършили някаква работа из Софийските задръствания.
Че имат история в спортните автомобили спор няма.Но при серийните им омекват луканките.Пък с един RS от 450 ps на Метин ферарито ми се струва,че згъва чадъра.Защо не им отговорят на тия шваби...
Лелеее Зонда-та аз с тази кола си имам история едно време като играх Gran Turismo 3 на PS2 почти цялата игра я изкарах с Zonda,ако знаете колко време сам прекарал с нея пред ТВ-то и от тогава просто ми е огромна love
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment